zaterdag 27 april 2024

Geen bussen in de Nationalestraat

Sinds vorige maandag is De Lijn werken aan het uitvoeren ter hoogte van het Tropisch Instituut. Dit brengt met zich mee dat er geen verkeer mogelijk is in het stuk tussen het kruispunt en de Willem Lepelstraat/ Sint-Rochusstraat.

De Trams kunnen (voorlopig?) wel door, de bussen volgen een omleiding. Voor de groep 180 richting Groenplaats is dat via de Brederodestraat, Amerikalei, Anselmostraat, Justitiestraat (vervanghalte), Mechelsesteenweg, Frankrijklei, Bourlastraat, Leopoldstraat, Huidevettersstraat, Meirbrug en Schoenmarkt.
Richting Zuid is dat via Schoenmarkt, Meirbrug, Huidevettersstraat, Lange Gasthuistraat (vervanghalte), Sint-Jorispoort, Leopoldplaats, Mechelse-steenweg, Leien en Brederodestraat. 

  

Bus 22 volgt een omleiding richting Groenplaats via de Justitiestraat, Mechelsesteenweg, Frankrijklei,  Bourlastraat, Leopoldstraat, Huidevettersstraat, Meirbrug en Schoenmarkt.
Richting Wilrijk via de Schoenmarkt, Meirbrug, Huidevettersstraat, Lange Gasthuistraat (vervanghalte), Sint-Jorispoort, Leopoldplaats, Mechelsesteenweg, Justitiestraat. 

De handelaars van de Nationalestraat zijn voor de voetgangers bereikbaar, maar het aanleveren van de goederen zal problematisch zijn. 

Update: Gezien nu aansluitend werken door de watermaatschappij worden uitgevoerd, zal de straat nog enkele weken afgesloten blijven. 

1 opmerking:

Magda zei

M bedankt voor de info