maandag 13 augustus 2018

Talentvolle kunstenaars te zien in de hal van Delen Private Bank (BP-Building)


Dit werk van Raphaël Debois staat in de voortuin van de BP-Building en is een uitnodiging om de andere 30 werken in de hal van Delen Private Bank te gaan bewonderen.
Prospekta, het provinciale ‘centrum voor kunstcommunicatie’, organiseerde in het kader van de Museumnacht voor de derde keer de tentoonstelling Ongezien. Uit meer dan 400 inzendingen kozen museumdirecteurs en bedrijfsleiders 31 werken van onbekende, maar getalenteerde kunstenaars. De expo toont zowat alles, van schilderijen over beeldhouwkunst tot installaties.
Voorzitter van Prospekta en gedeputeerde van de provincie Antwerpen Luk Lemmens: “Het maken van de selectie was een bitterzoete kwelling. Want kiezen is altijd verliezen. Anderzijds is het prachtig om zoveel kunstkwaliteit, met een persoonlijk verhaal, te mogen aanschouwen. Ook geeft dit project de nodige zuurstof aan de dialoog tussen musea en de private sector.”
Nog tot 6 september zijn deze werken nog te zien. (Gesloten op 15/8) De ingang van Delen Private Bank bevindt zich aan de Jan Baptist Verlooystraat, links van de BP-Building. www.expoongezien.be
(Bron: PM)

Geen opmerkingen: