woensdag 13 mei 2020

Voorontwerp voor nieuwe stadscamping in park Middenvijver


Er komt op termijn een nieuwe, kwalitatieve stadscamping in de noordoostelijke hoek van park Middenvijver (Linkeroever). De ingang zal aan de Willem Gijsselstraat zijn.

Momenteel zijn er twee kampeerterreinen in Antwerpen, camping De Molen en kampeerwagenterrein Vogelzang, maar die zullen op termijn beide verdwijnen.

Met een nieuwe camping wil men beter tegemoet komen aan de noden van de moderne kampeerder. Op een terrein van  5 hectare zal er ruimte zijn voor alle vormen van kamperen: tenten, vouwwagens, campers, caravans en chalets. Maar ook voor trekkershutten en groepsverblijven voor toeristen. De uitbating zal uitbesteed worden aan een private partner.

De ambitie is om tegen het najaar van 2020 een definitief ontwerp voor het ruimtelijk uitvoeringsplan te hebben. Daarna kan gezocht worden naar een uitbater die een hoog kwalitatief verblijfsconcept kan uitwerken en aanbieden.

Illustratie Google Maps.

2 opmerkingen:

Chris Serluppens zei

Weeral nieuwe camping in het vooruitzicht dan , hopelijk is deze groot genoeg om al de kameerders een plaatsje te geven , wanneer de andere met de tijd verdwijnen .

Magda zei

ziet er niet slecht uit maar hebben ze er aan gedacht of er openbaar vervoer in de buurt is ?