zondag 9 oktober 2022

KMSKA, zijdelinks

DE TIEN


‘De Tien’ is een avontuurlijke ontdekkingsreis door het museum voor kinderen en hun familie. Kunstenaar Christophe Coppens creëerde samen met operahuis De Munt tien verrassende installaties doorheen het museum. De inspiratie haalde hij uit opmerkelijke details in de schilderijen. De werken nodigen uit om anders naar kunst te kijken. Bij elke installatie horen creatieve opdrachten voor kinderen, verzameld in een gratis boekje. Hierbij 4 voorbeelden uit de collectie van Oude Meesters.


Museumwinkel, koffiebar, Grand Café en restaurant 

Voor een kwaliteitsvol aanbod merchandising, waarbij de eigen kunstwerken de hoofdrol spelen, een exclusief assortiment in samenwerking met Christophe Coppens en Essentiel, boeken en catalogi, kunnen bezoekers terecht in de museumwinkel. In de koffiebar kunnen zij ook even pauzeren en genieten van producten van gerenommeerde Antwerpse huizen als Cross Roast, de Theefaktorie, brouwerij De Koninck en de Taartfabrik.


Met haar stijlvolle inrichting wordt Madonna zonder twijfel dé nieuwe hotspot van de stad. Antwerpenaren, dagjestoeristen of toevallige passanten. Iedereen is er welkom, met of zonder museumticket. Tijdens de dag kan je er terecht voor een lunch, iets zoets of een drankje. ‘s Avonds transformeert Madonna in een fine dining restaurant en cocktailbar



1 opmerking:

Magda zei

ik ga binnenkort toch eens op bezoek moeten in het vernieuwde museum en het Grand cafe ziet er smaalvol uit