zondag 14 april 2024

Werken van Frieda Van Dun in nieuwe "Living Gallery"


Wie de voorbije decennia langs de Mechelsesteenweg voorbij kwam, zag waarschijnlijk de winkel "A Living Gallery". De interieurzaak van architect Marc Lauwers en Marie-Anne van Dooren. Zij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in interieurarchitectuur, wooninrichting, renovatie- en restauratieprojecten. Maar om een volledig inzicht te geven op hoe de meubels die zij aanbieden in uw interieur zouden passen, zijn kunstwerken ook noodzakelijk. Daarom staan er in de showroom ook werken van hedendaagse kunstenaars tentoongesteld. 


Een tijd geleden kregen ze van de eigenaar van het pand te horen dat hun huurcontract niet meer zou verlengd worden. Daarom is de winkel nu verhuist naar de Amerikalei, vertelde Marie-Anne van Dooren bij mijn bezoek aan de nieuwe locatie. Om bekendheid in deze nieuwe omgeving te bekomen wilde zij werken van een vooraanstaande kunstenaar in hun nieuwe showroom voorstellen. Gezien Marie-Anne een grote fan is van Frieda Van Dun was de keuze snel gemaakt. Frieda was onmiddellijk bereid om haar werken hier tentoon te stellen. 
 


Het geheel concept van meubels en kunst is ook nog aangevuld door bomen die zo uit de natuur lijken te komen. De werken van Frieda Van Dun blijven hier hangen tot einde mei. In september komen er andere kunstwerken. 


Bekijk de webstek 

Geen opmerkingen: