Fiasco


Fiasco, de naam heeft niets te maken met een mislukking, maar met het chaotisch interieur. De lampen aan het plafond, de affiches, de hangende tuin ... Al leek het in de eerste maand op een mislukking uit te draaien, door een fout in het huurcontract besliste de burgemeester om de zaak terug te sluiten. De zaak is uiteindelijk niet gesloten verteld Karolien Van Dijck, die we kunnen kennen van Wijnbistro Patine. Want deze zaak is de zoveelste zaak van de familie Aoulad. 


Hier kan men terecht voor een drankje, maar voor wie honger heeft kunnen onder meer Mexicaanse guacamole, Indonesische gelakte kippenvleugels, samosa uit Pakistan en India, bhorta (een auberginepuree) uit de regio Bengalen, Zuid-Amerikaanse elotes (gegrilde maïs met zure room en kruiden) of pizza mombasa uit Kenia in het bord belanden. 


Aanvankelijk wilden ze het alcoholvrij houden, maar snel begrepen ze dat dit niet mogelijk was, verteld Karolien. 

De familie Aoulad kent al een hele geschiedenis in de Antwerpse horeca, deze is te lezen op www.meatandeat.be/about. Naast Meat & Eat aan het Marnixplaats, beheren zij ook de Wijnbistro Patine aan de Leopold De Waelstraat 1, Restaurant Barbar aan de Graaf van Hoornstraat 48, Fiasco, aan de Vlaamsekaai 27 en Eetcafé Vilegas aan de Uitbreidingsstraat 298 in Berchem.

www.gastro-by-mo.be


Geen opmerkingen: