zondag 10 juni 2018

Kwartier op Stelten

Op zaterdag 9 juni stond ‘t Groen Kwartier en PAKT letterlijk en figuurlijk op stelten. Verspreid over het groene park en de industriële site traden circusartiesten op en was er straattheater. Aan de hand van een niet zo duidelijk plannetje konden de bezoekers zelf een parcours uitstippelen langs de 8 locaties. 
Op de site van Pakt en bij de standjes van de lokale handelaars kon men terecht voor een hapje en een drankje. Er was heel wat volk te been om één van de meest uitzonderlijkste plekken van de stad te ontdekken.
Alle optredens waren in tijdsblokken ingedeeld. Tijdens mijn bezoek kon ik alleen “De Experimentalisten” aan het werk zien.
Na jaren onderzoek hebben Dr. Breinstein en Dr. Menteljef een theorie ontwikkeld om gedachten te kunnen lezen. De laatste testen waren positief en nu is de tijd gekomen om de theorie voor te stellen aan het grote publiek. Twee dolgedraaide wetenschappers, twee experimenten en een onvermijdelijk Eureka-moment. Circustechnieken, goochelen, mentalisme en een portie absurd vernuft in een unieke show.

Geen opmerkingen: