maandag 13 juli 2020

Handelsbeurs tijdelijk publiek toegankelijk


Tot eind augustus is de Handelsbeurs gratis publiek toegankelijk van 10 tot 19 uur. Men kan zowel via de Borzestraat (zijstraat Lange Nieuwstraat) als de Twaalfmaandenstraat  (zijstraat Meir) binnengaan.


Op het overdekte terras kan men een hapje en een drankje nuttigen aan niet zo democratische prijzen. Tevens kan men naar pianomuziek luisteren indien een van de aanwezigen zich geroepen voelt door het bordje "Play Me".


Zeer uitzonderlijk kan men ook op de eerste verdieping van het gebouw rondlopen. Er is namelijk een fototentoonstelling in de zalen rondom rond. De expo "Iconobelge" toont werk van meer dan 30 Belgische fotografen, waaronder Carl De Keyzer, Stephan Vanfleteren, Bieke Depoorter, Harry Gruyaert en Nick Hannes. Ze is gecureerd door Kaat Celis.
De fotografen tonen hun werk voor het eerst samen. De selectie gebeurde op basis van de iconische waarde van het beeld. Gevestigde waarden naast jong aanstormend talent, zowel Nederlandstalig als Franstalig. Kortom een unieke fotografische puzzel.

Nog te bezoeken tot 27 september. Toegangsprijzen expo: volwassenen €12, studenten €7 en kinderen (-12 jaar) €4 Koop uw ticket via https://handelsbeursantwerpen.be/iconobelge/


1 opmerking:

Chris Serluppens zei

Ik ben daar een kijkje gaan nemen op de eerste dag , was in orde , maar feitelijk verstond ik niet dat die kraampjes er bij hoorde die daar stonden met allerlei dingen voor aan te kopen .