Van op het terras van het restaurant "The London" (voorheen bekend onder de naam I Migliori) aan de Amsterdamstraat 34-36 heeft men een mooi zicht op het Kattendijkdok met aan het hoofd daarvan het Havenhuis. Dat bracht de uitbaters op het idee om dit icoon te laten maken in chocolade.
Het nieuw Antwerps icoon kreeg de naam "PortAnt" en is te bekomen als dessert of als praline. De praline is beschikbaar in drie verschillende smaken – witte -, melk- en pure chocolade – en drie verschillende vullingen – praline, koffie en karamel. Ze worden mooi gepresenteerd in een doos en bijhorend zakje zo dat ze ook als geschenk kunnen dienen. Er is keuze uit doosjes met 3, 6 of 12 pralines.
4 opmerkingen:
Zullen we dan maar eens uitproberen zeker , dat eetbaar Havenhuis , hopelijk is er puur met koffiesmaak , mijne meug ....
Maar ik moet wel zeggen dat je naar The London gaat eten , vergeet zeker uw dikke portemonai goed gevuld niet mee te nemen .
Ik denk er toch aan om een doos(je) pralines te gaan halen, als ik in 't stad kom. Weet iemand daar te prijzen van 3.6.of 12 stuks???
Jef ,6 pralines voor 12 €.
Groetjes Chris Serluppens
Een reactie posten