zaterdag 1 oktober 2022

Donum is interieur, design en architectuur onder één dak


Donum bevindt zich sinds deze zomer in het iconisch gebouw van de voormalige Nationale Bank van Antwerpen. Tijdens het weekend van 1 en  2 oktober had het feestelijk openingsweekend plaats. Huidige en toekomstige klanten konden de unieke architectuur van het gebouw van de Nationale Bank (her)ontdekken. 1600m2 aan inspiratie en unieke merken van hun merkenportfolio stonden te pronken. In oktober zijn er extra condities bij aankoop van een sofa én exclusieve geschenken vanaf €150 ter attentie van het weekend van de klant.


De interieur design & lifestyle zaak Donum is al meer dan 30 jaar bekend bij de liefhebbers van de beste interieurmerken. De eigenaren Jos en Noëlla beschikken nu over een prachtige showroom in dit iconisch gebouw.

Hier kan men zich laten inspireren voor allerlei interieurdromen of voor een cadeaulijst. Er is keuze uit allerlei accessoires voor in huis gaande van serviesgoed, glaswerk, decoratieve stukken, bad- en tafellinnen en interieurgeuren. Maar ook een mooi meubelstuk, tapijt of verlichting kan misschien bekoren.

Een initiatie:


 Meer op:

1 opmerking:

Magda zei

daar moet ik ook eens gaan zien !