donderdag 20 oktober 2022

The Bucketbar: apero, diner en cocktail


Onze volgende afspraak voor een aperitief:
20 oktober 2022 - 17 uur.



In een pand dat al twee jaar leeg stond op de Oude Koornmarkt is nu een nieuwe zaak geopend. Jasper Buckens (25) heeft al wel wat horeca-ervaring als manager, maar nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Onder de naam The Bucket Bar schuilen drie zaken: een café/brasserie, een cocktailbar en een nachtclub achterin.


Vanaf 17 uur op het terras iets drinken, binnen iets eten en in het najaar komt er achteraan nog een nachtclub voor de nachtraven... tot 8 uur ’s morgens open. De mogelijkheid om ’s nachts iets anders dan frieten of pita te eten was er de laatste decennia niet meer bij, nu terug. Warm aanbevolen dus!


Momenteel staat Jasper Buckens zelf in de keuken en de bediening gebeurd door studenten, maar hij is op zoek naar een kok. "Want 15 uur aan een stuk werken dat kruipt niet in je kleren..." De voorraad staat nu waar de nachtclub moet komen. "Maak hier geen foto's a.u.b." zegt Japser. "Kom hiervoor terug in het najaar."

Bij mijn tweede bezoek ruim twee maanden later was er nog niet veel veranderd, de tijdelijke opschriften op de ruiten waren er nog altijd. Ook de voordeur wacht nog op een definitief kleurtje. En het terras oogt er niet echt gezellig uit.




 

2 opmerkingen:

Magda zei

Ziet er goed uit , alleen de nachtclub is niet meer aan mij besteed

Magda zei

jammer dat ik er niet bij kan zijn