maandag 22 mei 2023

Dit was de 15de editie van Antwerpen Proeft

De 15de editie van culinair festival Antwerpen Proeft had voor de 10de keer plaats aan in de Waagnatie.

Organisator Ward Ramaekers: "Het werd een kraker van formaat, een editie om in te lijsten. Voor deze jubileumeditie hebben we ons uiterste best gedaan om met een extra feestelijke line-up uit te pakken. Zo stonden driesterrenchef Viki Geunes én Roger van Damme én Wout Bru én Piet Huysentruyt (foto) op de affiche, behoorlijk uniek. Maar ook de betere wereldkeukens plus een grote lichting jong, ambitieus talent waren present. We willen de bezoekers laten proeven van sterrenchefs, top-streetfood en álles daartussenin wat de moeite is."


"Sommige restaurants zaten donderdag, Hemelvaart, al door hun voorraad gerechten heen en moesten flink aan de bak voor de volgende dagen," vertelt organisator Claudia Engelen. "Viki Geunes en Zilte waren zondag al na vier uur uitverkocht. De zon zal ook wel een rol gespeeld hebben. Dit mooie weer was de kers op de taart van onze jubileumeditie."



"Hierbij willen we alle lekkerbekken en levensgenieters uitnodigen op de 16de editie van Antwerpen Proeft. Data en locatie? Van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei 2024 aan de Waagnatie. Opnieuw niet te missen."

Foto's: Dries Luyten - Copyright: Antwerpen Proeft

Geen opmerkingen: