donderdag 20 juni 2024

Een stukje Afrika in uw interieur?


Aan de Pelikaanstraat 57 (winkelgalerij Centraal Station) is een nieuwe zaak gekomen met Afrikaanse interieurartikelen. Djimby brengt natuurlijkheid, tradities en moderniteit in je interieur, met manden "Made in Sénégal". De manden zijn geweven met natuurlijke typha-vezels van de lisdodde, en gerecycleerd plastic wordt gebruikt om ze een vrolijke kleurrijke toets te geven. 


De vrouwen van Senegal hebben deze prachtige manden voor u gemaakt. Elk model is uniek. Van generatie op generatie wordt de kunst van het weven doorgegeven, handwerk met respect voor het milieu. Gebruik de manden om je wasgoed in te verzamelen, het speelgoed van de kinderen in op te bergen... of gewoon om een ​​vleugje authenticiteit in je interieur te brengen. 


Geef je tafel een authentieke Senegalese touch met de mooie placemats, en bijhorende onderzetters. Bewaar het gezondste fruit in ruime, kleurrijke fruitmanden, handgemaakt van typha-vezels en gerecycleerd plastic. Maak je ontbijttafel er nog smakelijker mee, of gebruik het om als bewaarplekje voor allerhande spulletjes. Kortom, geef je interieur een Afrikaanse toets.

www.djimby.com

 

Geen opmerkingen: