woensdag 28 augustus 2024

Nieuwe drankgelegenheden verkennen, 3de seizoen


Twee jaar geleden schreef ik op deze blog: "Vanaf nu kan je elke donderdag de "Antwerpen Verkenner" vergezellen bij de verkenning van een recent geopende zaak." Op donderdag 8 oktober was dit voor het eerst in de Duplex Bar aan het Conscienceplein. Hier was voorheen Het Brantyser gevestigd. De toenmalige uitbater, Carim Bouzian, bate eveneens restaurant Bohm & Berkel uit, op hetzelfde plein.
 


Inmiddels heeft de originele uitbater van Bohm & Berkel de zaak terug in handen genomen en is Duplex bar gesloten. Ook de zaak tussen de twee, Salon de The Claude, is er niet meer. De eigenaar van de twee gebouwen besliste om er één zaak van te maken. En dit is nu Café Zorro, waar je ook heerlijke tapas en meer kan bekomen. Centraal een grote bar en rondom gezellige zitgelegenheden. Maar even tot rust komen op het grote terras is zeker een voltreffer op dit prachtig plein. 


Reden genoeg dus om het derde seizoen van "Verkenningen" aan te vatten op dezelfde plaats als twee jaar geleden. Dit kan op vrijdag 20 september om 15 uur.

www.instagram.com/zorocafebistro/

Geen opmerkingen: