zaterdag 24 maart 2018

Bier brouwen voor het goede doel

De stad Antwerpen, Delhaize en de Antwerpse Brouw Compagnie slaan de handen in elkaar voor een uniek project. Ze brouwen een nieuw bier waarvan de opbrengst naar een lokaal Antwerps goed doel gaat. Meer details over het project worden binnenkort bekendgemaakt, maar vandaag lanceert de brouwerij alvast een opmerkelijke oproep:
Bierliefhebbers krijgen de kans mee aan de wieg te staan van dit nieuwe bier, en het zelf mee te brouwen in de brouwerij! :
“We geven een aantal bierliefhebbers de kans de creatie van het nieuwe bier van binnenuit mee te maken. We starten met een korte opleiding bier brouwen, waar we de verschillende stappen van het brouwproces toelichten. We finaliseren het recept, om vervolgens samen met onze brouwers het eerste brouwsel van het ‘goede doel bier’ te brouwen.” Zegt Johan Van Dyck van de Antwerpse Brouw Compagnie (foto-jmm).
Een primeur en buitenkans voor bierliefhebbers!
Inschrijven kan simpelweg door een mailtje te sturen naar: ikbrouwmee@antwerpsebrouwcompagnie.be Uit de inzendingen worden enkele winnaars uitgeloot.
Meer informatie op: www.seef.be

Antwerpse Brouw Compagnie, Onafhankelijk – Kleinschalig - Atypisch
De Antwerpse Brouw Compagnie is een Onafhankelijke Lokale Brouwerij, gevestigd in Antwerpen (Cadixwijk). Naast Seefbier (het historische en bekroonde Antwerpse streekbier), brouwt de brouwerij verschillende bieren waaronder Super Cadix, Nonkel Pater, Bootje’s Bier en verschillende tijdelijke bieren. De brouwerij is vrij toegankelijk, met Brouwerij CafĂ© te midden van de actieve brouwerij. (Open op vrijdag vanaf 16 uur en zaterdag en zondag vanaf 12 uur)

(foto jmm)

Geen opmerkingen: