woensdag 9 mei 2018

Antwerp Management School (AMS)


Al ruim vijftig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief hoogstaande managementopleidingen en onderzoek een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in Belgiƫ en ver daarbuiten. AMS is de autonome managementschool van de Universiteit Antwerpen, dat momenteel gevestigd is aan de Sint-Jacobsmarkt.
De AMS heeft het gebouw “Boogkeers” gelegen tussen de Lange Gasthuisstraat en het Vleminckveld voor 99 jaar in erfpacht genomen.

Aan het Vleminckveld/Boogkeers is er een nieuwbouw gebouwd. Hiervoor was een investering van 10 miljoen voorzien. Jaarlijks komt daarbij 150.000 euro erfpacht. De nieuwbouw is aanbesteed aan MBG en zal eind juni opgeleverd worden.


Dan kan het AMS met de inrichting beginnen zodat de AMS-studenten hun academisch jaar kunnen inzetten in de nieuwbouw met ingang aan de Boogkeers.


De voorbouw (Lange Gasthuisstraat) is beschermd en daardoor is de renovatie in handen gegeven van Monument Group. Het einde van de werken hier is voorzien voor eind 2018.

www.antwerpmanagementschool.be

Geen opmerkingen: