dinsdag 14 mei 2024

Een Os’ke in den Os op de Ossenmarkt


Aan de Ossenmarkt is sinds vorige maand terug een frituur. De 25 jarige Dennis Wielockx opende op zijn achttiende zijn eerste eigen frituur aan het Brilschanspark in Berchem. Niet veel later nam hij ook Mumford’s bistro over. Na de sluiting van de Berchemse frituur richtte hij Rent@Bar op, een cateringbedrijf met onder meer een mobiele frietkraam. Om de minder drukke wintermaanden te vullen wilde hij terug een frituur openen, en dat deed hij aan de Ossenmarkt. Een frituur in het hart van de studentenbuurt vraagt ook aangepaste uren. Daarom zal deze open zijn van 16 tot 4 uur. 


Bij een frietje hoort een pintje, en daarom is in samenwerking met de Mortselse brouwerij, De Mortselarij, een Mortselse Pal Ale gebrouwen: OS'KE. Verfrissend en hoppig, licht amber, triple dry hopped met amarillo, simcoe, cascade en chinook. 5,5 % alcohol volume. Verkrijgbaar in de frituur in 33 cl flessen. 

Gebrouwen en gebotteld door De Mortselarij, Borsbeeksebinnenweg 21 Mortsel.  www.demortselarij.be

Geen opmerkingen: